Close
Menu

Zastopstvo

Prodajni program podjetja


 
KETTLER - generalni zastopnik za Slovenijo

 


 

Podjetje s sedežem v Nemčiji obstaja od leta 1949 z več kot 1100 zaposlenimi širom sveta. Z nekaterimi svojimi izdelki so se zapisali v zgodovino: v osemdesetih s sobnim kolesom GOLF, leta 1977 so izdelali prvo kolo z aluminijastim okvirjem, s KETTCAR-ji (avtomobili na pedala) in poganjalci. Leta 2009 in 2010 so prejeli nagrado "Most innovative Brand" PLUS X AWARDS za tehnologijo, šport in življenjski slog ter nagrade "red dot" design award. Njihovi izdelki so po mnenju uporabnikov in po testiranjih v samem vrhu na testih STIFTUNG WARENTEST, kar samo potrjuje njihove visoke standarde.

Ponujamo:
- fitnes opremo
- vrtno pohištvo  

 

ICON - generalni zastopnik za Slovenijo


Ameriško podjetje s 30-letno tradicijo je največji svetovni proizvajalec fitnes naprav z več kot 200 patenti in 2000 zaposlenimi po vsem svetu. ICON proizvodi predstavljajo sam vrh ponudbe fitnes naprav. Naj navedemo le nekaj njihovih blagovnih znamk: NORDICTRACK, PRO-FORM, WEIDER, IFIT.

Ponujamo:
- tekalne steze
- eliptične trenažerje
- veslaške naprave 

 

CORRATEC - generalni zastopnik za Slovenijo 

 

 

Podjetje s sedežem v Nemčiji obstaja od leta 1990, prej so proizvajali smuči. Danes so sinonim za inovacije v kolesarstvu. Ena izmed njihovih inovacij je okvir ''BOW'' z unikatnim lokom. Vsem kolesarjem poznan ''LPC'' (Low Profile Chainstay) je prav tako Corratecova inovacija, ki jo danes uporablja večina kolesarskih proizvajalcev.
CORRATEC sledi razvoju kolesarstva in svoj nabor modelov zelo uspešno širi na področje E-koles, kjer je v samem vrhu razvoja in ponudbe.

Ponujamo:
- gorska kolesa
- treking kolesa
- mestna kolesa
- cestna kolesa
- E-kolesa 
- otroška kolesa

 

LEGONI

 

 

Je plod kombinacije slovenskega in hrvaškega znanja. Začetek sega v ponudbo kvalitetnih otroških koles, prepoznavnega dizajna in sprejemljive cene. Danes njihova ponudba zajema poleg otroških poganjalcev tudi trendovska mestna kolesa. V naslednjem letu pa pričakujemo prva LEGONI E-kolesa.

Ponujamo:
- otroška kolesa
- mestna kolesa
- otroške poganjalce
- skiroje
- trampoline 

 

HUDORA

 

Podjetje s sedežem v Nemčiji obstaja od leta 1919. Ponujajo širok izbor izdelkov za aktivno preživljanje prostega časa otrok in odraslih.

Ponujamo:
- otroške poganjalce
- skiroje
- vrtne trampoline
- rolke
- košarkaške koše in žoge
- nogometne gole in žoge
- badminton loparje in žogice